Få ro nu!

Et online kursus hvor du lærer at stoppe tankemylder og stress.
Få ro nu i hovedet og i kroppen.

Stop tankemylderet og få ro nu

Dette kursus lærer dig at lade tanker være tanker, at stoppe bekymringer og stress, så du får indre ro nu.

 

Tankerne er ikke farlige. Det er blot tanker. Og når du ved, hvordan du skal håndtere dine tanker, når de går i spin og bliver til  bekymringer, så tager du kontrollen tilbage over dit sind. Over dine tanker.
Og det lærer du på dette kursus.

Når du har kontrollen over dine tanker, får du ro. Indre ro. Du får fokus. Du får retning og overblik og adgang til dine mentale ressourcer. Det er igen dig, der bestemmer, hvad dine tanker skal dreje sig om.

 

Stop tankemylderet og få ro nu.

Der findes ikke ikke rigtige eller forkerte tanker, men når du bekymrer dig og sidder fast i en negativ spiral, påvirker det dine følelser og dit velbefindende i en negativ retning. Det er uundgåeligt.
Kurset lærer dig at bryde den negative spiral.
Og du får viden og redskaber, som hjælper dig til at ikke at starte bekymringerne og tankemyldret igen.
Det er frihed.

Kurset er bygget op i overskuelige trin og det består af videoer, lydfiler og arbejdsark. Det er nemt at gå til og du bliver guidet igennem trin for trin. Du får adgang til hele kurset med det samme efter dit køb.

Videoerne og lydfilerne er korte, og er derfor også overskuelige at gå til for dig, der har stress eller har svært ved at koncentrere dig.

Stop tankemylderet og få ro nu.

HVEM: Mit navn er Chalotte Stens. Jeg har lavet dette kursus for at hjælpe dig med at få ro. I dit hoved og din krop. Jeg har selv været der, hvor stress, bekymringer og tankemylder dominerede min hverdag. Jeg har nu fundet min indre ro – og jeg kan hjælpe dig med at gøre det samme. Når du har ro inden i og kender redskaberne til altid at finde den, så har du bedste udgangspunkt for at skabe en hverdag du elsker. Indre ro; fundamentet for den du er og for dit liv.