Clairvoyant rådgivning

Bliv afklaret og få ro og retning

 

 

Clairvoyance og spirituel rådgivning

45 min clairvoyance og spirituel rådgivning
1200 kr.

Under en clairvoyance stiller jeg ind på dig og på dine særlige talenter og hvordan du kan vælge at udfolde disse i harmoni med den du er. Jeg stiller også ind på de udfordringer, du står i lige nu. Jeg formidler redskaber, så du kan vende udfordringerne til din udvikling og læring.

Sessionen giver dig ro og afklaring og du vil vide, hvilken vej, du skal i lige nu.

En clairvoyance hos mig foregår over telefonen. Jeg beder dig om at sende en selfie til mig dagen inden din session. Dernæst ringer jeg jeg dig op på det aftalte tidspunkt.

Du booker din tid til clairvoyance og spirituel rådgiving på knappen nedenfor.

KUN FÅ TIDER RESTEN AF 2018

Du er selv ansvarlig for at være ved tilstede ved telefonen, når jeg ringer, og at der er mobildækning. Misser du mit opkald kan tiden ikke laves om og pengene refunderes ikke.

* Oplevelserne vil naturligvis variere fra person til person. Herunder ser du, tilbagemeldinger fra andre kunder.

Jeg følte mig med det samme godt tilpas i Charlottes nærvær. Hun er meget ligetil og tydelig både i kommunikation og kropssprog.
Undervejs kom der meget brugbare og konkrete redskaber til hvordan jeg kunne komme mere i balance, som er mit tema.
Helt vildt blev det da hun fjernede et energetisk åg, jeg kan her tre dage efter stadig mærke at der sker noget i min energi og er dybt taknemmelig over at jeg mødte Charlotte netop nu. Det har skabt en stor lethed i hele mit system, jeg kan trække vejret mere frit og kan mærke at der er flow i min energi. Det kommer til at gøre en kæmpe forskel for min måde at gå i verden på, at turde tro på min spiritualitet og mine evner.
En anden meget tankevækkende ting var, at hun formåede, at sætte ord på den måde jeg mærker min femininitet på, så jeg for første gang, talen er faldet på det emne, kunne genkende mig selv og ikke følte mig forkert.
Sessionen har helt klart givet mig stor afklaring og gode råd til hvordan jeg kommer videre med min udvikling lige nu.
Tusind tusind tak
Jeg kan på det kraftigste anbefale Charlotte til andre.

Tina

Odder, *Oplevelserne vil variere fra person til person.

Kære Charlotte.
Tak for clairvoyancen  Jeg fik indsigt i at min intuition faktisk viser sig for mig og at jeg godt kan begynde at stole på den og lytte til den. Og du gav mig også troen på, at jeg ikke længere skal gå og slå mig selv i hovedet og at jeg i hvert fald har to hjælpere, som gerne vil være der for mig, når jeg beder om det  Jeg er meget taknemmelig og glad – tusind tak!

Lotte

Silkeborg, *Oplevelserne vil variere fra person til person.

Hej Charlotte
Først tusind tak for en fantastisk tlf. clairvoyance og coaching! Alt du sagde gav mening og jeg fandt ud af hvad der er vigtigt for mig som person, mor og i mit arbejdsliv. Og så troen på at det jeg vælger skal være med hjertet og et skridt på vejen til det der giver mening for mig og gør mig glad. Tusind tak!
Kærlig hilsen

Henriette

Odense, *Oplevelserne vil variere fra person til person.

Kæreste Charlotte! Endnu engang af hjertet tak for fantastisk clairvoyance i mandags. Det jeg oplevede var topklasse og vil gerne anbefale dig, med din accept.  Ønsker dig en smuk og dejlig weekend. Kærligst

Jeanette

Holstebro, *Oplevelserne vil variere fra person til person.

Tusind tak for en fantastisk telefon clairvoyance i dag. Hvor er det vildt at du bare rammer så rigtigt!! Jeg har fået mange gode værktøjer til at opnå den indre ro som jeg mangler. Jeg glæder mig allerede til at afprøve dem.
Og tak fordi du kunne give mig troen på at tingene nok skal løse sig. Jeg ser frem til mere kærlighed, større arbejdsglæde og vigtigst af alt roen i mig selv.

Stort tak!

Stine

Horsens, *Oplevelserne vil variere fra person til person.

Tusind tak for en behagelig clairvoiance, hvor du stort set ramte plet med det meste.
Det var skønt at komme ind til dig og mærke den behagelige ro, der var i rummet.
Du udstråler en dejlig, rolig energi, så jeg kan kun give dig min varmeste anbefaling.

Majbrit

Viborg, *Oplevelserne vil variere fra person til person.

Hej Charlotte. Jeg var helt rundt på gulvet – på den positive måde – da jeg forlod dig i fredags.
Du er simpelthen SÅ dygtig!! Min hjerne har kværnet løs lige siden og jeg har følt mig så let – som om nogle har fjernet en masse kilo fra mine skuldre! Jeg ser meget lysere på fremtiden og har bare appetit på at “arbejde” med de ting vi talte om. Tusind tak fordi du har givet mig SÅ meget med videre i livet.
Kærligst

Vicky

Århus, *Oplevelserne vil variere fra person til person.

Wauv, er det første ord, som falder mig ind efter at have været til clairvoyance ved Charlotte. Hun ramte plet på alt hvad der foregår i mit liv pt. og var meget præcis omkring den udvikling jeg er i gang med at gennemgå. Jeg optog sessionen og har nu hørt den 4 gange på 3 dage.
Der er ikke noget som er nævnt, som ikke er en tro kopi af mit liv. Selv min kærestes sygdom var spot on. Det egentlig kun tiltænkt at jeg skulle have clairvoyance, men behandlingen afsluttede med en gang healing, hvilket var yderst behageligt og balancegivende. Jeg medgiver Charlotte mine bedste anbefalinger og ville slet ikke betvivle at bruge hende på et senere tidpunkt i mit liv.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Christina

Silkeborg, *Oplevelserne vil variere fra person til person.